Ροζ με χρυσό το δωμάτιο της Αργυρώς - Η Καραντώνη και η κόρη της μόλις βγήκαν από το μπάνιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ροζ με χρυσό το δωμάτιο της Αργυρώς - Η Καραντώνη και η κόρη της μόλις βγήκαν από το μπάνιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Άντρη Καραντώνη βγήκε από το μπάνιο και φορώντας το μπουρνούζι της και μια πετσέτα στα μαλλιά ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Αργυρώ, την οποία μόλις έκανε μπάνιο. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που μοιράστηκε η παρουσιάστρια της "Παραδοσιακής Βραδιάς" με τους followers της στο instagram μάνα και κόρη έχουν ασορτί πετσέτες μπάνιου. 

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι το πανέμορφο δωμάτιο της μικρής Αργυρώς, το οποίο είναι στα χρώματα του ροζ και του χρυσού.

Μάλιστα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, πάνω στον τοίχο του δωματίου της κόρης της Άντρης Καραντώνη γράφει με χρυσά γράμματα "Αργυρώ". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE