ΠΑΦΟΣ: Έμπλεξε 17χρονο και τον έστειλε στο κελί – Καταζητείται 29χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έμπλεξε 17χρονο και τον έστειλε στο κελί – Καταζητείται 29χρονος

Καταζητείται από την Αστυνομία 29χρονος, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.  Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 17χρονος.

Η Αστυνομία Πάφου, στα πλαίσια εξετάσεων που διενεργούνται για εξιχνίαση σοβαρών υποθέσεων, εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2017, έστειλε έναν 17χρονο στην Λεμεσό για να παραλάβει ποσότητα εκρηκτικών υλών.

Ο 17χρονος, την Πέμπτη 8/2, εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ωστόσο, ο 29χρονος, ενώ αναζητήθηκε και αυτός από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Η Αστυνομία που γνωρίζει τα στοιχεία του 29χρονου, τον καταζητεί ενώ τον τοποθέτησε και στο Stop- list.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.