Απογοητεύτηκε, αλλά δεν έχασε το χιούμορ του… (pic)

Απογοητεύτηκε, αλλά δεν έχασε το χιούμορ του… (pic)

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Τζον Αλβμπόγκε από το χθεσινό ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ομόνοιας, αφού πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του, ενώ είχε και πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε, αλλά τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Με μήνυμα του στο Instagram πάντως, θέλησε να… «διακωμωδήσει» το συγκεκριμένο περιστατικό, περιμένοντας παράλληλα με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, ενώ εξέφρασε την περηφάνια του για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά και την απογοήτευση του για τον τραυματισμό.

Δείτε το μήνυμα του:

«Είμαι πραγματικά περήφανος που έκανα ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας. Τι παιχνίδι κι αυτό… Το ομαδικό πνεύμα που έχουμε είναι κάτι το ξεχωριστό!

Είμαι χαρούμενος και περήφανος, αλλά και λυπημένος που τραυματίστηκα. Δεν ξέρω τι να πω. Απλώς είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό.

Περίμενα με ανυπομονησία το πρώτο μου παιχνίδι με την Ομόνοια και τώρα μου συνέβηκε αυτό. Τώρα θα πρέπει να περιμένω ξανά. Πραγματικά είναι τρελό.

Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους. Τέλος, οι τρεις βαθμοί ήταν ένα τέλειο δώρο γενεθλίων στον Γουίλιαμ.

Τι έμαθα όμως από το χθεσινό παιχνίδι; Ότι τα δοκάρια εδώ στην Κύπρο δεν μετακινούνται καθόλου. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ώμος μου τώρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE