ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Τον εγκατέλειψαν οι φίλοι του – Φορούσαν καρναβαλίστικες μάσκες οι δράστες-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Τον εγκατέλειψαν οι φίλοι του – Φορούσαν καρναβαλίστικες μάσκες οι δράστες-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πληροφορία που ίσως εμπλέκει τους φίλους του 47χρονου στο σχέδιο δολοφονίας του τελευταίου στην Γερμασόγεια, εξετάζει η Αστυνομία.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος μετέβη με δυο φίλους του στην ταβέρνα στην Γερμασόγεια, προκειμένου να παραλάβουν φαγητό.

Σε κάποια στιγμή το θύμα, για άγνωστο λόγο, βρέθηκε μόνος του σε χώρο στάθμευσης πίσω από την ταβέρνα.

Εκεί μετέβησαν τρία πρόσωπα φορώντας καρναβαλίστικες μάσκες και τον πυροβόλησαν εξ επαφής τρεις φορές.

Οι δράστες εγκατέλειψαν την σκηνή αμέσως όπως ήταν λογικό, ενώ τους μιμήθηκαν και οι φίλοι του θύματος.

Αυτή τη στιγμή, όπως πληροφορούμαστε, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι φίλοι του να είχαν συνεργαστεί με τους δράστες για να τον βγάλουν από την μέση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE