ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Τον εγκατέλειψαν οι φίλοι του – Φορούσαν καρναβαλίστικες μάσκες οι δράστες-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Τον εγκατέλειψαν οι φίλοι του – Φορούσαν καρναβαλίστικες μάσκες οι δράστες-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πληροφορία που ίσως εμπλέκει τους φίλους του 47χρονου στο σχέδιο δολοφονίας του τελευταίου στην Γερμασόγεια, εξετάζει η Αστυνομία.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος μετέβη με δυο φίλους του στην ταβέρνα στην Γερμασόγεια, προκειμένου να παραλάβουν φαγητό.

Σε κάποια στιγμή το θύμα, για άγνωστο λόγο, βρέθηκε μόνος του σε χώρο στάθμευσης πίσω από την ταβέρνα.

Εκεί μετέβησαν τρία πρόσωπα φορώντας καρναβαλίστικες μάσκες και τον πυροβόλησαν εξ επαφής τρεις φορές.

Οι δράστες εγκατέλειψαν την σκηνή αμέσως όπως ήταν λογικό, ενώ τους μιμήθηκαν και οι φίλοι του θύματος.

Αυτή τη στιγμή, όπως πληροφορούμαστε, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι φίλοι του να είχαν συνεργαστεί με τους δράστες για να τον βγάλουν από την μέση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE