ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποθεώνουν Πέτεφ στην πατρίδα του!

Αποθεώνουν Πέτεφ στην πατρίδα του!

Βουλγάρικη ιστοσελίδα αποθεώνει τον προπονητή της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ, μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή των “πράσινων” επί της Ανόρθωσης στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Διαβάστε αποσπάσματα από το κείμενο:

“Το ρεσιτάλ του Πέτεφ στην Κύπρο συνεχίζεται. Ο Βούλγαρος προπονητής ο οποίος ανέλαβε την Ομόνοια στα μέσα Δεκεμβρίου, συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα, κερδίζοντας αυτή τη φορά την Ανόρθωση εκτός έδρας με 1-2, παρότι έχανε με 1-0, με δύο γκολ του Άγγλου Ντάρμπισαϊρ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η Ομόνοια έφτασε σε αυτή την εντυπωσιακή επιτυχία, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη μας τεχνικού. Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, ανέλαβε την Ομόνοια με μόλις 19 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά από 14 αγωνιστικές και σε λιγότερο από δύο μήνες, συγκέντρωσε 22 βαθμούς με 24 γκολ υπερ και 9 κατά, εκτοξεύοντας την ομάδα του ενόψει των πλέι-οφ.

Συνολικά έχει μέχρι στιγμής επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ήττα ήταν σε εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο δεν μπορούσαν να αγωνιστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ομόνοιας, όπως για παράδειγμα ο Βούλγαρος διεθνής τερματοφύλακας Νικολάι Μιχαϊλοφ, ο οποίος τώρα είναι τραυματίας”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διερεύνηση, κατασχέσεις και οργανωμένο έγκλημα – Ο επικίνδυνος κόσμος των ναρκωτικών μέσα από υποθέσεις της ΥΚΑΝ

Ημέρα του Πατέρα: Προτάσεις για δώρα στον πρώτο μας σούπερ-ήρωα - Από βιβλία μέχρι προϊόντα τεχνολογίας και κοσμήματα

Ταξιδεύεις και θες να μάθεις τα δικαιώματά σου; - Ξεκινά ενημερωτική εκστρατεία στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Είναι έτοιμο! Δείτε το παραμυθένιο δωμάτιο της κόρης τους - Φωτογραφίες

«Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της – Όσα κατέδειξε

Θλίψη στην Ελλάδα: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς πρώην βουλευτής



Έγιναν οι τελευταίες ρίψεις από τα εναέρια μέσα για τη φωτιά στον Φαρμακά - Θα εργάζεται πυρετωδώς όλο το βράδυ η Πυροσβεστική

Έγιναν οι τελευταίες ρίψεις από τα εναέρια μέσα για τη φωτιά στον Φαρμακά - Θα εργάζεται πυρετωδώς όλο το βράδυ η Πυροσβεστική

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε αυτή τη φορά σε περιοχή μεταξύ των Κοινοτήτων Φικάρδου και Φαρμακά, ενώ ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Ίκαρος ΙΙ», όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top