ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα είμαι μπροστά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα»!

«Θα είμαι μπροστά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα»!

Ο Πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, μίλησε στο Ράδιο “Πρώτο” για τη βαριά ήττα της ομάδας του από την Πάφο, καθώς και για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για παραμονή στην Α΄ κατηγορία.

Παράλληλα, έκανε και κάποιες “καυστικές” τοποθετήσεις, στέλνοντας μήνυμα στον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας…

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τη βαριά ήττα από την Πάφο και για τον καθοριστικό ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, το οποίο έχει οριστεί για την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου:

“Όποτε και να οριζόταν το παιχνίδι, θα έπρεπε να παιχτεί. Είναι καλύτερα που δεν θα είναι στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και για εμάς και για τον κόσμο.

Είμαστε προς το τέλος του πρωταθλήματος και δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ταυτότητα έχει η ομάδα μας φέτος. Η έκταση του σκορ στο παιχνίδι με την Πάφο μας αδικεί, αλλά άξιζε τη νίκη.

Δεν πρόκειται να τα βάλουμε κάτω όμως, ούτε θα τα παρατήσουμε. Έχω πει πολλές φορές ότι ο πρόεδρος πρέπει να φαίνεται στα δύσκολα και είμαι εδώ, παρών.

Να είναι σίγουροι ότι ο βράχος που βρίσκουν μπροστά τους θα τους δυσκολέψει πολύ, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Δεν με φοβίζουν αυτά που λένε οι άλλοι πρόεδροι, θα τους βάλουμε δύσκολα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε ονομαστικά για μένα, δεν είναι κρυφό. Είναι κακό όμως να μιλάς έτσι για συνεργάτες και φίλους. Θα του στείλω λοιπόν κι εγώ το μήνυμα, ότι θα είμαι μπροστά του μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του τελευταίου μας αγώνα.

Εγώ δεν φοβάμαι και δεν παραδίνω τα όπλα. Αυτοί που δεν αντέχουν την πίεση, να μένουν στο σπίτι τους και να σκουπίζουν την αυλή τους. Λέγονται πολλά, απλά για λόγους εντυπωσιασμού.

Τα λέω έξω από τα δόντια και δηλώνω ότι θα είμαι μπροστά τους. Δεν είναι θέμα Ολυμπιακού και Άρη όμως ο υποβιβασμός, αφού κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα πράγματα. Μπορεί να πάμε για παράδειγμα και να κερδίσουμε την Ομόνοια.

Σήμερα (σσ. χθες) θα πάω στην προπόνηση για να εμψυχώσω τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα ανασυνταχθούμε. Δεν είναι μικρά παιδιά και πρέπει να δουν τη σοβαρότητα της θέσης μας, για να μπορέσουμε στα επόμενα ματς να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, για να παραμείνουμε στην κατηγορία”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top