Με δεύτερη νίκη η Ομόνοια πέρασε στα ημιτελικά!

Με δεύτερη νίκη η Ομόνοια πέρασε στα ημιτελικά!

Η Ομόνοια νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Λατσιών με σκορ 4-5 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Φούτσαλ.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση:

Με δεύτερη νίκη σε βάρος του Εθνικού Λατσιων, προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, σε αγώνα που έγινε απόψε στο «Σωτήρης Μέσσιος». Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 4-5 την ομάδα των Λατσιών και πλέον τους περιμένουν οι αναμετρήσεις με την Ανόρθωση.

Ο προπονητής της ομάδα μας, Κώστας Πολυβίου, ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές, με την αρχική πεντάδα να αποτελείται από τους Στυλιανού, Κοντοδήμητρο, Σέζαρ, Πρέα και Ιωάννου.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Κοντοδήμητρος (8’, 17’), Σάββα (18’), Ανδρέου (39’) και ένα γκολ με αυτογκόλ.

Απαντες στρέφουν την προσοχής στον πρώτο αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας με την Ανόρθωση με στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE