ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη εκ νέου ο 58χρονος Τσέχος – Απέσπασε €108.000 για επενδύσεις-μαϊμού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη εκ νέου ο 58χρονος Τσέχος – Απέσπασε €108.000 για επενδύσεις-μαϊμού

Συνελήφθη την 1η Νοεμβρίου, 2017, βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης από τις Αρχές της Τσεχίας, 58χρονος κοινοτικός υπήκοος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, εναντίον του πιο πάνω είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, αφού προέκυψε μαρτυρία εναντίον του ότι, μεταξύ Απριλίου και Δεκεμβρίου του 2014, στη Λάρνακα, Αθήνα και Τσεχία, ο συλληφθείς παρουσιαζόταν ως Διευθυντής σε Κυπριακή Επενδυτική Εταιρεία όπου σε διάφορες περιπτώσεις απέσπασε από πέντε πρόσωπα το συνολικό ποσό των €108,000

Εναντίον του 58χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης την 1η Δεκεμβρίου, 2015 ενώ στις 12 Φεβρουαρίου 2016 είχε εκδοθεί το Ευρωπαϊκό Ένταλμα.

Ο 58χρονος εκδόθηκε από τις Τσέχικες Αρχές στην Κύπρο, χθες 8 Φεβρουαρίου, όπου επανασυνελήφθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος Αρχηγείου, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE