ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: «Καμιά δυστοκία στο υπουργείο Οικονομικών» - VIDEO

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: «Καμιά δυστοκία στο υπουργείο Οικονομικών» - VIDEO

Δηλώσεις στο περιθώριο της επίσκεψης πολιτών στο Προεδρικό Μέγαρο έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως είπε, ο Πρόεδρος θα λάβει τις αποφάσεις του και θα προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις αφού συναντηθεί κατ’ ιδίαν με όλους τους υπουργούς.

Το στοίχημα, υπογράμμισε, είναι η δημιουργία κυβέρνησης «ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής», τονίζοντας το «κοινωνικής».

Ερωτηθείς από τον Μάριο Παπαηλία (TVONE) για το αν προκύπτει δυστοκία στο υπουργείο Οικονομικών, εφόσον ο Χάρης Γεωργιάδης εκφράζει την πρόθεση να αποχωρήσει, ο κ. Χριστοδουλίδης απάντησε ρητά «σε καμία απολύτως περίπτωση».

Επανέλαβε ότι αναμένεται να συγκληθεί Εθνικό Συμβούλιο και κατόπιν να παρθούν οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό, ενώ αυτή τη στιγμή τον Πρόεδρο απασχολούν προβλήματα που έχουν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE