ΠΑΦΟΣ: Υπό τριήμερη κράτηση για μεταφορά εκρηκτικών υλών

ΠΑΦΟΣ: Υπό τριήμερη κράτηση για μεταφορά εκρηκτικών υλών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ενώπιον του οποίου προσήχθησαν σήμερα δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, διέταξε την τριήμερη προσωποκράτησή τους.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης και με την υπάρχουσα μαρτυρία που εξασφαλίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2017, ο 17χρονος, κατ’ εντολή του 28χρονου, παρέλαβε από την επαρχία Λεμεσού εκρηκτικές ύλες τις οποίες και μετέφερε στην επαρχία Πάφου.

Γύρω στις 10.30π.μ., χθες μέλη της Αστυνομίας Πάφου προχώρησαν στη σύλληψη του 17χρονου, βάσει δικαστικού εντάλματος.

Στη συνέχεια, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα χθες, Αστυνομικοί εντόπισαν και προχώρησαν βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη και του 28χρονου.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE