ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λεωνίδη – Ευρήματα νεκροτομής

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λεωνίδη – Ευρήματα νεκροτομής

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 47χρονου θύματος της δολοφονικής επίθεσης σε ταβέρνα της Γερμασόγειας, την Πέμπτη 8/2.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε την νεκροτομή, η σφαίρα που έπληξε θανάσιμα τον 47χρονο, ήταν αυτή στην κοιλιακή χώρα.

Τα ευρήματα της νεκροτομής κάνουν λόγο για αιμορραγικό σοκ από θλαστική ρήξη της κοιλιακής αορτής δια πυροβόλου όπλου.

Θυμίζουμε ότι, ο Ερνέστο Λεωνίδης, δέχθηκε δυο σφαίρες στο αριστερό μέρος του θώρακα, μια στο μέτωπο και μια στον μηρό.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE