Παραλίγο τραγωδία με 4χρονη που πλησίασε πίδακα νερού – Το παιχνίδι της βγήκε ξινό -VIDEO

Παραλίγο τραγωδία με 4χρονη που πλησίασε πίδακα νερού – Το παιχνίδι της βγήκε ξινό -VIDEO

Σε τραγωδία παρά λίγο να εξελιχθεί το παιχνίδι ενός τετράχρονου κοριτσιού στο Μεξικό σε ένα πίδακα νερού.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται το κοριτσάκι να πλησιάζει τον πίδακα, παρά το γεγονός ότι το νερό εκτοξεύεται με πολύ μεγάλη πίεση.

Το παιδί όμως βάζει το πρόσωπό του στο νερό και τελικά εκτοξεύεται στον αέρα λόγω της πίεσης. Τότε εμφανίζεται ένας άνδρας που παίρνει το παιδί να το απομακρύνει.

Ήδη το βίντεο έχει 10 εκατ. views και χιλιάδες σχόλια που επικρίνουν τη στάση των γονιών, οι οποίοι δεν έδωσαν σημασία και επέτρεψαν ένα τόσο επικίνδυνο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.