Ο σκοπός της παρουσίας Τολεμές, Τομάς και Τέτε (photos)

Ο σκοπός της παρουσίας Τολεμές, Τομάς και Τέτε (photos)

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Florian Taulemesse, Joan Tomas και Tete, τον τιμ-μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή και την Λειτουργό Μάρκετινγκ Χριστίνα Ευαγγέλου επισκέφθηκε σήμερα (09/02) το μεσημέρι το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το fair play, την βία στα γήπεδα και τον ρατσισμό.

Μετά την σχετική παρουσίαση και την εποικοδομητική συζήτηση ακολούθησαν τα αυτόγραφα».

   
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE