«Τιμή μου που με ήθελε η Ομόνοια, αν το μάθαιναν θα γινόταν πόλεμος!»

«Τιμή μου που με ήθελε η Ομόνοια, αν το μάθαιναν θα γινόταν πόλεμος!»

Τα αδέρφια Άγγελος και Δημήτρης Μισός ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» (9/2) και είπαν πολλά και ενδιαφέροντα. Πιο κάτω σας παραθέτουμε απόσπασμα από τα λεγόμενα του Άγγελου Μισού.

Αναλυτικά:

«Με ήθελαν πολλές ομάδες και η Ομόνοια και ήταν τιμή μου. Η επαφή ήταν εκτός Ορμήδειας αφού αν το μάθαιναν θα γινόταν πόλεμος. Πήγα τελικά στον Πεζοπορικό, παίξαμε στη Σουηδία με την Γκέτεμποργκ. Μετά έγινε η ενοποίηση. Το 1999 έγινε μια παρεξήγηση στα αποδυτήρια με τον Σταύρο Παπαδόπουλο και είπα ότι ήθελα να φύγω. Πήγα τελικά στο ΑΠΟΕΛ. Την τελευταία χρονιά, ήμασταν στην Ιταλία και ήρθε ο Γουόκερ και την τελευταία μέρα πήγα στην ΑΕΛ.  Πέρασα απίθανα στην ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE