«Τιμή μου που με ήθελε η Ομόνοια, αν το μάθαιναν θα γινόταν πόλεμος!»

«Τιμή μου που με ήθελε η Ομόνοια, αν το μάθαιναν θα γινόταν πόλεμος!»

Τα αδέρφια Άγγελος και Δημήτρης Μισός ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» (9/2) και είπαν πολλά και ενδιαφέροντα. Πιο κάτω σας παραθέτουμε απόσπασμα από τα λεγόμενα του Άγγελου Μισού.

Αναλυτικά:

«Με ήθελαν πολλές ομάδες και η Ομόνοια και ήταν τιμή μου. Η επαφή ήταν εκτός Ορμήδειας αφού αν το μάθαιναν θα γινόταν πόλεμος. Πήγα τελικά στον Πεζοπορικό, παίξαμε στη Σουηδία με την Γκέτεμποργκ. Μετά έγινε η ενοποίηση. Το 1999 έγινε μια παρεξήγηση στα αποδυτήρια με τον Σταύρο Παπαδόπουλο και είπα ότι ήθελα να φύγω. Πήγα τελικά στο ΑΠΟΕΛ. Την τελευταία χρονιά, ήμασταν στην Ιταλία και ήρθε ο Γουόκερ και την τελευταία μέρα πήγα στην ΑΕΛ.  Πέρασα απίθανα στην ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE