ΠΑΦΟΣ: Της έκλεψαν ό,τι είχε και δεν είχε – €10.000 και… διαβατήριο στα «λάφυρα»

ΠΑΦΟΣ: Της έκλεψαν ό,τι είχε και δεν είχε – €10.000 και… διαβατήριο στα «λάφυρα»

Μεταλλικό χρηματοκιβώτιο σήκωσαν από σπίτι 50χρονης στα Κούκλια το βράδυ της Παρασκευής (9/2).

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, η διάρρηξη έγινε την ώρα που απουσίαζε, ενώ οι δράστες έκλεψαν μεταλλικό χρηματοκιβώτιο, που περιείχε τιμαλφή αξίας 10.000 περίπου ευρώ, από το υπνοδωμάτιό της.

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η διάρρηξη έγινε από ξύλινη μπαλκονόπορτα, ενώ οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.