ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον ‘έφαγε’ η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη - Στο κελί 57χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον ‘έφαγε’ η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη  - Στο κελί 57χρονος

Ύποπτο αντικείμενο που είχε θεαθεί να κρύβει σε ανοικτό οικόπεδο στον Άγιο Δομέτιο ήταν αρκετό για να πιαστεί στα πράσα από την ΥΚΑΝ 57χρονος.

Όπως μας γνωστοποιήθηκε η ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία και παρακολούθηση, ανέκοψαν το όχημα του 57χρονου στην οδό Κυριάκου Μάτση.

Μετά από έρευνα σε ανοικτό οικόπεδο στην περιοχή, ανακαλύφθηκε ότι το ύποπτο αντικείμενο που έκρυψε ο συλληφθείς ήταν πλαστικό δοχείο με κρυσταλλική ουσία όμοια με μεθαμφεταμίνη.

Ακολούθως, σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκε σακούλα με ίχνη της ίδιας ουσίας και ο ίδιος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ.

Αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE