Παίζεται του Κανού

Παίζεται του Κανού

Ο Κανού ανέβασε στροφές το τελευταίο διάστημα και θα δηλώσει κανονικά το παρών του στο ΓΣΠ για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού.

Το αν θα πάρει φανέλα βασικού ή όχι ο Βραζιλιάνος μέσος των «πρασίνων» αυτό θα εξαρτηθεί μόνο και μόνο από το πως θα παρατάξει την ομάδα του ο Ιβάιλο Πέτεφ.

Αν ο Βούλγαρος τεχνικός προτιμήσει το 4-4-2 αποκλείεται να δούμε τον Κανού στο αρχικό σχήμα, αν όμως προτιμήσει σύστημα με ένα επιθετικό ο τότε ο μέσος της Ομόνοιας θα «χτυπήσει» δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE