Ετοιμάζουν εκπλήξεις στο Survivor! Oι Τούρκοι συναντούν τους Έλληνες

Ετοιμάζουν εκπλήξεις στο Survivor! Oι Τούρκοι συναντούν τους Έλληνες

Το πετυχημένο περσινό «πείραμα» αναμένεται να συνεχιστεί και στον φετινό Survivor 2018 με τους Έλληνες παίκτες να συναντούν και να διαγωνίζονται τους Τούρκους που βρίσκονται και αυτοί στον Άγιο Δομίνικο.

 

Το Τουρκικό Survivor που ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου έχει κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το περσινό αφού είναι ένα «All Star», δηλαδή συμμετέχουν διαγωνιζόμενοι από προηγούμενες χρονιές και είναι μικρότερο σε αριθμό μελών.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία μετά από μερικές αποχωρήσεις οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και θα αναμετρηθούν αναμένοντας ότι το επεισόδιο θα φέρει πολύ μεγάλες τηλεθεάσεις όπως έγινε και την περασμένη χρονιά.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και «μεταγραφές» μέσα στο παιχνίδι, δηλαδή Τούρκος να εντάσσεται για ορισμένο χρονικό διάστημα στο Ελληνικό και το αντίστροφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE