Χωρίς Καρλάο η αποστολή του Δώνη για Πάφο

Χωρίς Καρλάο η αποστολή του Δώνη για Πάφο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής οι Καρλάο και Εφραίμ, πρόγραμμα αποκατάστασης για Ρουέδα, Μιλάνοφ και Βινίσιους.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής (15:00) με αντίπαλο την Πάφος F.C. στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο κ. Δώνης ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Πάφο.

Αποστολή:

Πέρεθ, Γκουτίνο, Αλεξάνδρου, Λάγο, Νσούε, Βούρος, Μερκής, Πολιάκοφ, Ιωάννου, Μοράις, Σόουζα, Φαρίας, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ορ, Ζαχίντ, Σαλάι, Εμπεσίλιο, Ποτέ, Ντε Καμάργκο, Ντελατόρε.

Νέα προπόνησης:

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εφραίμ. Πρόγραμμα αποκατάστασης οι Ρουέδα, Μιλάνοφ και Βινίσιους”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE