Πέτεφ: «Να επαναφέρουμε τους παίκτες ενόψει κυπέλλου και μετά το ΑΠΟΕΛ»

Πέτεφ: «Να επαναφέρουμε τους παίκτες ενόψει κυπέλλου και μετά το ΑΠΟΕΛ»

Δείτε τι δήλωσε μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη, ο προπονητής της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ.

Αναλυτικά:

“Πάντα είσαι χαρούμενος όταν βλέπεις καλούς φίλους και ο Νίκος (σσ. Παναγιώτου) είναι τέτοιος. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να πετύχει το στόχο του.

Όσον αφορά το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία για να προηγηθούμε από το πρώτο λεπτό, αλλά το πετύχαμε λίγο αργότερα.

Συνεχίσαμε να ψάχνουμε χώρους για να μπούμε στην περιοχή του Άρη και κάποιες στιγμές το καταφέρναμε και άλλες όχι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Συγχαρητήρια στον Άρη γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Κερδίσαμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε το παρών του στο γήπεδο.

Το πιο σημαντικό είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες ενόψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης και ύστερα να σκεφτούμε το ΑΠΟΕΛ”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE