Πέτεφ: «Να επαναφέρουμε τους παίκτες ενόψει κυπέλλου και μετά το ΑΠΟΕΛ»

Πέτεφ: «Να επαναφέρουμε τους παίκτες ενόψει κυπέλλου και μετά το ΑΠΟΕΛ»

Δείτε τι δήλωσε μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη, ο προπονητής της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ.

Αναλυτικά:

“Πάντα είσαι χαρούμενος όταν βλέπεις καλούς φίλους και ο Νίκος (σσ. Παναγιώτου) είναι τέτοιος. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να πετύχει το στόχο του.

Όσον αφορά το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία για να προηγηθούμε από το πρώτο λεπτό, αλλά το πετύχαμε λίγο αργότερα.

Συνεχίσαμε να ψάχνουμε χώρους για να μπούμε στην περιοχή του Άρη και κάποιες στιγμές το καταφέρναμε και άλλες όχι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Συγχαρητήρια στον Άρη γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Κερδίσαμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε το παρών του στο γήπεδο.

Το πιο σημαντικό είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες ενόψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης και ύστερα να σκεφτούμε το ΑΠΟΕΛ”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE