Ξέσπασμα και «πυρά» κατά Σαλαμιναίων από την κυρία Ταραλίδη (pic)

Ξέσπασμα και «πυρά» κατά Σαλαμιναίων από την κυρία Ταραλίδη (pic)

Μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Μαίρη Ταραλίδη ξεσπά…

Η σύζυγος του παίκτη του Ερμή Αραδίππου, Γιάννη Ταραλίδη, αναφέρει:

«Περήφανη για σένα και για την πολύ σημαντική νίκη σας σήμερα!✌⚽Μπράβο αστέρι μας!Giannis Taralidis❤❤
Επειδή όμως υπάρχουν και κάποια όρια… δυστυχώς ή ευτυχώς θα αθετήσω την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά με κανέναν. Αυτό γιατί βαρέθηκα να ακούω τόσο καιρό την ίδια καραμέλα από ΚΑΠΟΙΟΥΣ… Ο Ταραλίδης κύριοι Σαλαμιναίοι, όταν ήταν στην ομάδα σας έδωσε την ψυχή του, όπως κάνει σε όποια ομάδα βρεθεί, γιατί πάνω από όλα είναι επαγγελματιας.
Θα έπρεπε λοιπόν εσείς οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ που τον βρίζετε με τον χειρότερο τρόπο να ντρέπεστε, κάτι που βέβαια είναι αρκετά δύσκολο γιατί σίγουρα δεν έχετε κανένα ίχνος Παιδείας και Πολιτισμού επάνω σας.
Και επειδή αυτούς τους ΚΑΠΟΙΟΥΣ τους έτσουξε λίγο σήμερα…τους δίνω την ευκαιρία να το απολαυσουν ξανά!!👇»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE