Στη Λάρνακα συνελήφθησαν οι δραπέτες των κατεχομένων - Κυκλοφορούσαν εδώ και μέρες

Στη Λάρνακα συνελήφθησαν οι δραπέτες των κατεχομένων - Κυκλοφορούσαν εδώ και μέρες

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η σύλληψη έγινε το Σαββάτο από την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας και άρχισε η διαδικασία για την παράδοσή τους στους Τ/κ.

Πρόκειται για τους Σουλεϊμάν Γιλκάρ, 40 ετών, «υπήκοο» του ψευδοκράτους και τον Αλισέρ Εϊμίροφ, 17 ετών από το Τουρκμενιστάν που βρίσκονται στην φυλακή χωρίς να έχουν καταδικασθεί και χωρίς να έχει ορισθεί ημερομηνία δίκης. Δραπέτευσαν όταν βγήκαν στην αυλή των «κεντρικών φυλακών» για να πετάξουν τα σκουπίδια το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου.

Οι δύο φέρονται να πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από στρατιωτική περιοχή εντός της Λευκωσίας και γι’ αυτό αναμένεται να κατηγορηθούν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας Chevron με επικεφαλής τον κ. Χαβιέ Λα Ρόσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE