ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Γυμνή η Μέρκελ στο εξώφυλλο του Spiegel – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Γυμνή η Μέρκελ στο εξώφυλλο του Spiegel – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρεις άνδρες που φορούν τα αρχικά του SPD, του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος δηλαδή της Γερμανίας και την Άγκελα Μέρκελ παρουσιάζει στο εξώφυλλό του το περιοδικό Spiegel.

Η… γυμνή, όμως, Άγκελα Μέρκελ και η φράση «το τίμημα της εξουσίας» προκαλούν ποικίλα σχόλια.

Φυσικά, τα ρούχα της Γερμανίδας Καγκελαρίου κρατούν οι τρεις άνδρες που τρέχουν με τα αρχικά του SPD, καθώς οι Σοσιαλδημοκράτες ήταν οι νικητές των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από πολύμηνη ακυβερνησία η Μέρκελ κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να παρουσιάσει μια προγραμματική συμφωνία με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU), καθώς και μια σύνθεση υπουργικού συμβουλίου που ικανοποιούσε και τους δύο επίδοξους εταίρους των Χριστιανοδημοκρατών (CDU).

Το γεγονός ότι, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα σημαντικότερα υπουργεία, των Οικονομικών, Εξωτερικών και Απασχόλησης, ανατίθενται σε Σοσιαλδημοκράτες πολιτικούς εξόργισε πολλούς βουλευτές του CDU, αλλά και τον φίλα προσκείμενο Τύπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.