«Ο Δώνης έδειξε ασέβεια προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου»

«Ο Δώνης έδειξε ασέβεια προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου»

Ο τεχνικός της Πάφου, Στίβεν Πρέσλι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια της ομάδας του, ωστόσο στις σύντομες δηλώσεις του έδειξε την απογοήτευση του για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Γιώργος Δώνης την ομάδα του με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Δείτε τις δηλώσεις του Σκωτσέζου τεχνικού:

«Το πιο σημαντικό και το πρώτο είναι πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Έδειξαν πως πεθαίνουν γι’ αυτή την ομάδα. Έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και είμαι ευχαριστημένος από αυτούς. Είμαι απογοητευμένος με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Έδειξε ασέβεια προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου και δεν θα το ξεχνάμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας βρέθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, οι δύο καθαιρεμένοι Αρχιμανδρίτες της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος, απαντώντας «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE