ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θρήνος στην οικογένεια 82χρονου – Καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θρήνος στην οικογένεια 82χρονου – Καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα

Ατύχημα 82χρονου που οδηγούσε μικρό τρακτέρ εξελίχθηκε σε θανατηφόρο δυστύχημα, καθώς ο οδηγός έχασε τη μάχη με τη ζωή γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (11/2).

Συγκεκριμένα, ο 82χρονος οδηγούσε τον γεωργικό του ελκυστήρα στην περιοχή Λουβάς στο χωριό Ξυλιάτος της επαρχίας Λευκωσίας στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Κάτω από αιτίες που διερευνώνται, ο γεωργός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε.

Αν και ο 82χρονος κατάφερε να απεγκλωβιστεί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στις 18:00 απεβίωσε.

Σχετική ανάρτηση έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με ταχύτητα προχωρά η στήριξη των πυρόπληκτων - Άμεσες καταβολές, επιδόματα και έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Με ταχύτητα προχωρά η στήριξη των πυρόπληκτων - Άμεσες καταβολές, επιδόματα και έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Η ταχύτητα στην υλοποίηση των μέτρων στήριξης αποτελεί κρίσιμο δείκτη όχι μόνο της ανταπόκρισης του κρατικού μηχανισμού αλλά και της πολιτικής βούλησης να σταθεί η Πολιτεία στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE