ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 23χρονος για τη ληστεία σε φούρνο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 23χρονος για τη ληστεία σε φούρνο

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 3π.μ., σήμερα, σε αρτοποιείο στην επαρχία Λευκωσίας.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 23χρονου, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 12.30 το μεσημέρι σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE