ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκδόθηκαν δύο νέα εντάλματα σύλληψης – Ο ένας συνέτρωγε με τον Λεωνίδη

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκδόθηκαν δύο νέα εντάλματα σύλληψης – Ο ένας συνέτρωγε με τον Λεωνίδη

Στη σύλληψη 36χρονου από τη Λετονία ο οποίος θα αναχωρούσε το απόγευμα από το αεροδρόμιο Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τον φόνο εκ προμελέτης του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου ,σε εστιατόριο στη Γερμασόγεια. Η Αστυνομία εξασφάλισε και δυο εντάλματα σύλληψης εναντίον δυο Γεωργιανών, 28 και 57 ετών, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου η ώρα 16:40, αφού διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις πως είναι κάτοχος συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το οποίο φαίνεται να διακινούνταν οι τρεις εκτελεστές, τόσο πριν όσο και την ημέρα του φόνου.

Ανακρινόμενος ο 36χρονος ισχυρίστηκε πως είχε δανείσει το όχημα του σε έναν ομογενή από τη Γεωργία, 28 χρόνων, εναντίον του οποίου εκδόθηκε σήμερα ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE