Εκνευρίστηκαν οι «Φυγάδες» με το 2-3 του ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν πτοήθηκαν!

Εκνευρίστηκαν οι «Φυγάδες» με το 2-3 του ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν πτοήθηκαν!

Οι οπαδοί του Απόλλωνα χάρηκαν και πανηγύρισαν το γκολ της ισοφάρισης (2-2) από την Πάφο στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα, όσοι ήταν κοντά στα λεγόμενα δημοσιογραφικά θεωρεία του Τσιρείου, παρακολουθούσαν από τα μόνιτορ την εξέλιξη του αγώνα.

Η αγωνία τους ήταν μεγάλη, όμως δυστυχώς γι΄ αυτούς, ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε στις καθυστερήσεις και πήρε τη νίκη, σκορπώντας απογοήτευση και εκνευρισμό στους “γαλάζιους”, η οποία όμως δεν κράτησε πολύ, αφού μόλις ξεκίνησε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικεντρώθηκαν στην ομάδα τους και αποτέλεσαν ξανά τον 12ο παίκτη της στην προσπάθεια της για τη νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE