Βροχερή η μέρα του 'Αγίου Βαλεντίνου' - Αναλυτικά η πρόγνωση

Βροχερή η μέρα του 'Αγίου Βαλεντίνου' - Αναλυτικά η πρόγνωση

Σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα 12/1, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε πιθανότητα µεµονωµένων, κυρίως ελαφρών, βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ τις αυγινές ώρες αναµένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη 13/1, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν αρχικά µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Την Τετάρτη 14/1 και την Πέµπτη 15/1, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα, ενώ αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE