ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Την ίδια μέρα με τον Νικόλα κηδεύεται και ο Μαρίνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Την ίδια μέρα με τον Νικόλα κηδεύεται και ο Μαρίνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κηδείες των δύο άτυχων νέων προγραμματίστηκαν για την Τρίτη 13/2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρηνεί η Λεμεσός για τα δύο παλικάρια- Γιατί Μαρίνο, γιατί Νικόλα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη μας ενημέρωση, το ίστατο χαίρε στον 24χρονο Νικόλα Περίκο, φίλοι και συγγενείς θα το πουν την Τρίτη 13/2 και η ώρα 13:00 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πολεμίδια.

Η κηδεία του δεύτερου θύματος του θανατηφόρου τροχαίου, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του άτυχου Μαρίνου, θα τελεσθεί την ίδια μέρα με τον Νικόλα (Τρίτη 13/2), από την εκκλησία Πέτρου και Παύλου στην Λεμεσό, η ώρα 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Διπλό θανατηφόρο τροχαίο- Δυο νέα παλικάρια έχασαν τόσο πρόωρα τη ζωή τους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE