ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Έδωσε όνομα ο 36χρονος Λετονός - Καλοντυμένος και με προφίλ επιχειρηματία

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Έδωσε όνομα ο 36χρονος Λετονός - Καλοντυμένος και με προφίλ επιχειρηματία

Φέρεται να συνεργάστηκε σε ικανοποιητικό βαθμό με τις Αρχές ο 36χρονος Λετονός που συνελήφθη την Κυριακή (11/02) για την υπόθεση φόνου του Έρνεστ Λεωνίδη.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να κατονόμασε το πρόσωπο στο οποίο δάνεισε το αυτοκίνητό του.

Όπως μας ανέφερε δικηγόρος του 36χρονου Λετονού, Πάρης Λοΐζου,o πελάτης του είναι επιχειρηματίας και έχει στην κατοχή του αρκετά οχήματα. Εξήγησε ότι γι΄ αυτό δεν είχε ενδοιασμό να δανείσει το αυτοκίνητο στο καταζητούμενο πρόσωπο.

Ξεκαθάρισε επίσης πως ο πελάτης του δεν είχε ιδέα για το σχεδιαζόμενο έγκλημα.

Ανέφερε ακόμη ότι το ταξίδι του 36χρονου Λετονού για το εξωτερικό είχε προγραμματιστεί από τις 17 Ιανουαρίου. Θυμίζουμε ότι συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου την Κυριακή (11/02) κι ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Λετονός παρουσιάστηκε καλοντυμένος στη δικαστική αίθουσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE