«Ραντεβού στα τσιμέντα!»

«Ραντεβού στα τσιμέντα!»

Οι οργανωμένοι της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση ενόψει του σημερινού (12/2) αγώνα κόντρα στην Αλκή Ορόκλινης.

Αναλυτικά:

«Κίτρινα Αδέλφια η ομάδα μας σήμερα ταξιδεύει στην Λάρνακα για τον αγώνα με την αλκή. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, ο πιστός προσκυνητής της ΑΕΛΑΡΑΣ θα δώσει το παρόν του και καλεί όλα τα μέλη του να κιτρινίσουν το πέταλο.

Ραντεβού όλοι η ώρα 19:00 στα τσιμέντα. Βοηθάμε την ομάδα για ακόμη ένα διπλό και επιστρέφουμε στην ΛΕΜΕΣΟ με τους τρείς βαθμούς της νίκης. 

Αναχώρηση η ώρα 17:30 από την έξοδο της Παρεκκλησιάς.

Σπάστε την τηλεόραση…. Τα πέταλα να είναι ΚΟΛΑΣΗ! 

ΥΓ. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

ΥΓ2. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE