ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθη μεθυσμένος Τούρκος διεθνής ποδοσφαιριστής

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθη μεθυσμένος Τούρκος διεθνής ποδοσφαιριστής

Στη σύλληψη Τούρκου διεθνή ποδοσφαιριστή προχώρησε η ψευδοαστυνομίατα στα κατεχόμενα την Κυριακή (11/02), μετά τον ξυλοδαρμό οδηγού ταξί.

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Τούρκος ποδοσφαιριστής, επιτέθηκε την Κυριακή (11/02) σε 55χρονο οδηγού ταξί, στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Σε έλεγχο αλκοτέστ που ακολούθησε στον ποδοσφαιριστή που συνελήφθει, η ένδειξή η ένδειξη ήταν 114mg.

Το περιστατικό, σύμφωνα με του τουρκοκυπριακό Τύπο, προκαλεί αντιδράσεις στους ταξιτζήδες των κατεχομένων.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE