«Κλειδώνουν» οι θέσεις του Υπουργικού – Προδρόμου για Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

«Κλειδώνουν» οι θέσεις του Υπουργικού – Προδρόμου για Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

«Κλειδώνουν» οι θέσεις του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, ο ακριβής σχηματισμός του οποίου δεν αποκλείεται να γίνει γνωστός εντός της Τρίτης (13/02) πριν ακόμη λήξει η πρώτη θητεία του Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Πρόδρομος Προδρόμου αναλαμβάνει καθήκοντα Κυβερνητικού Εκπροσώπου, θέση που κατείχε ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο οποίος θα είναι ο νέος υπουργός Εξωτερικών.

Την ίδια στιγμή, ο Χάρης Γεωργιάδης φαίνεται να πείθεται να διατηρήσει τη θέση του στο υπουργείο Οικονομικών.

Αμετακίνητοι θα μείνουν οι Ζέτα Αιμιλιανίδου (υπουργός Εργασίας), Ιωνάς Νικολάου (υπουργός Δικαιοσύνης) και Κωνσταντίνος Πετρίδης (υπουργός Εσωτερικών).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE