Παρέα με τους αστυνομικούς θα παρακολουθεί τον Απόλλωνα, ένας 32χρονος οπαδός

Παρέα με τους αστυνομικούς θα παρακολουθεί τον Απόλλωνα, ένας 32χρονος οπαδός

Από τον Αστυνομικό Σταθμό θα παρακολουθεί τα παιχνίδια του Απόλλωνα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του, ο 32χρονος που εντοπίστηκε να ανάβει βεγγαλικό στο Τσίρειο Στάδιο την Κυριακή (11/02).

Παρουσιάστηκε την Δευτέρα (12/02) του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 32χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί το απόγευμα της Κυριακής (11/02), μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από τα γήπεδα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 12 Μαρτίου, 2018.

Διαβάστε τη συνέχεια στο tothemaonline.com, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE