Νέος παρουσιαστής μπαίνει στο Survivor 2 -Τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη

Νέος παρουσιαστής μπαίνει στο Survivor 2 -Τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη

Μία διαφορετική αλλαγή αναμένεται να γίνει στο Survivor καθώς στο παιχνίδι θα μπει και δεύτερος παρουσιαστής.Σύμφωνα με το zappIT, στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει κι άλλο παρουσιαστής μετά την Κωνταντίνα Σπυροπούλου.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θα είναι παίχτης, αλλά θα κρατήσει την ιδιότητά του, βοηθώντας έτσι τον κεντρικό παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,ο Σάκης Τανιμανίδης θα αναλάβει την παρουσίαση των συμβουλίων του νησιού καθώς και τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο βοηθητικός, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μία με δυο φορές την εβδομάδα.

Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχει περιθώριο να ξεκουράζεται από τα γυρίσματα που είναι επτά μέρες την εβδομάδα, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην παρουσίαση του δημοφιλούς προγράμματος.

Η άφιξη του μάλιστα στο Άγιο Δομίνικο θα γίνει τις επόμενες μέρες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE