ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη στήριξη των διαιτητών, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα»

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη στήριξη των διαιτητών, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα»

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί, παραχώρησε στο γραφείο Τύπου της Πάφος FC, ο συνιδιοκτήτης και ο πρόεδρος της Total Sports Investments, Ρομάν Ντούμποβ, σχετικά με την ομάδα της Πάφου και την κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε, ξεχωρίζουν οι καυστικές τοποθετήσεις του για τον ΑΠΟΕΛ και τον Γιώργο Δώνη, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν την επίσημη αντίδραση των “γαλαζοκιτρίνων” της Λευκωσίας…

Δείτε τι αναφέρει το “επίμαχο” απόσπασμα της συνέντευξης του:

“Η ασέβεια του προπονητή του ΑΠΟΕΛ προς τον προπονητή μας είναι μία αγωνία, ενας μεγάλος φόβος. Καταλαβαίνει πως η ομάδα του έχει έναν προϋπολογισμό δέκα φορές υψηλότερο από το δικό μας, τρεις φορές υψηλότερο από εκείνο του Απόλλωνα, έχει τη στήριξη των διαιτητών και του μεγαλύτερου μέρους του κυπριακού πληθυσμού, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η διάρκεια επαγγελματικής επάρκειας του τελειώνει. Ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν το συγχωρεί. Στοιχηματίζω ένα μπουκάλι ουίσκι, ότι δεν θα δουλέψει στον ΑΠΟΕΛ για περισσότερο από δύο έτη”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top