Το στερνό αντίο στον Στέλιο Σολωμού – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το στερνό αντίο στον Στέλιο Σολωμού – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν συγγενείς και φίλοι στον 82χρονο Στέλιο Σολωμού που απεβίωσε την Κυριακή (11/2) μετά από δυστύχημα.

Ο 82χρονος καταπλακώθηκε από τον γεωργικό του ελκυστήρα (τρακτέρ) και ενώ κατάφερε να απεγκλωβιστεί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου απεβίωσε λίγες ώρες μετά.

Ο Στέλιος Σολωμού, αγωνιστής της ΕΟΚΑ από την Κυπερούντα, καταλείπει τέσσερα παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και αγαπητούς φίλους.

Η οικογένεια παρακαλεί όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας, όπου θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία την Τρίτη (13/2) στη 1:00 μ.μ. και στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE