ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πρόλαβε το βαποράκι πριν κάνει το deal

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πρόλαβε το βαποράκι πριν κάνει το deal

Η παρατηρητικότητα μέλους της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, οδήγησε στη σύλληψη 20χρονου και στην κατάσχεση ποσότητας μεθαμφεταμίνης και κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.40 το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, 2018, αστυνομικός που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, παρατήρησε δύο οχήματα να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας. Ακολούθησε τα δύο οχήματα και όταν αυτά σταμάτησαν στο δρόμο, αποκάλυψε στους οδηγούς την αστυνομική του ταυτότητα.

Ακολούθησε έλεγχος στους επιβάτες των δύο οχημάτων, κατά τη διάρκεια του οποίου, ένας εκ των οδηγών, ηλικίας 20 ετών, πέταξε στο έδαφος μία μεταλλική θήκη, που όπως διαπιστώθηκε περιείχε 10 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας όμοιας με μεθαμφεταμίνη και 10 γραμμάρια κοκαΐνης και τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας για βοήθεια, τα οποία οδήγησαν τους επιβαίνοντες των δύο οχημάτων για ανάκριση στο Σταθμό.

Εναντίον του 20χρονου οδηγού, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, για τους άλλους εμπλεκόμενους δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE