ΛΟΝΔΙΝΟ: Απομάκρυναν τη βόμβα που βρέθηκε στον Τάμεση - VIDEO

ΛΟΝΔΙΝΟ: Απομάκρυναν τη βόμβα που βρέθηκε στον Τάμεση - VIDEO

Το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου άνοιξε και πάλι σήμερα και λειτουργεί κανονικά, ανακοίνωσε η διεύθυνσή του, έπειτα από την ασφαλή απομάκρυνση μιας βόμβας από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία είχε βρεθεί στον Τάμεση.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ματαιώθηκαν χθες Δευτέρα μετά τον εντοπισμό της βόμβας μισού τόνου στη γειτονική αποβάθρα George V του ανατολικού Λονδίνου και μια ζώνη αποκλεισμού 200 μέτρων τοποθετήθηκε στην περιοχή.

«Η βόμβα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκε στην Αποβάθρα King George V και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το Βασιλικό Ναυτικό και την Μητροπολιτική Αστυνομία», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρόμπερτ Σινκλέρ, ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου Σίτι του Λονδίνου.

«Ως αποτέλεσμα, η ζώνη αποκλεισμού ήρθη τώρα και το αεροδρόμιο από σήμερα θα λειτουργεί κανονικά».

https://www.youtube.com/watch?v=LlpknYIHH6Y

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.