Συγκινεί η ιστορία 42χρονου: Ζει σε τηλεφωνικό θάλαμο εδώ και 4 μήνες

Συγκινεί η ιστορία 42χρονου: Ζει σε τηλεφωνικό θάλαμο εδώ και 4 μήνες

Η μοίρα και τα επακόλουθα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης χτύπησαν πάρα πολύ σκληρά έναν άνδρα από το Μπέρμινγχαμ.

 

Ο 42χρονος Στεφ Ποπ πρώτα απολύθηκε και σε σύντομο χρονικό διάστημα έφυγαν από τη ζωή και οι δυο γονείς του.  Ο Στεφ εργαζόταν σε μία κατεδαφιστική εταιρεία ως εργάτης και όταν απολύθηκε πήγε στο σπίτι των γονιών του. Ωστόσο, έχασε και τους δύο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το τελευταίο αυτό χτύπημα τον ανάγκασε να βρει νέο κατάλυμα στους δρόμους. Τα τελευταία χρόνια είναι άστεγος και από τον περασμένο Οκτώβριο έχει εγκατασταθεί σε έναν τηλεφωνικό κατάλογο στο Μπέρμιγχαμ.

Τα λόγια του συγκινούν: «Δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Θέλω απλά να βρω μία δουλειά για να βγάζω τα έξοδά μου. Είναι πολύ δύσκολα, απλά κουλουριάζω το σώμα μου. Τουλάχιστον έχω μικρή προστασία από το κρύο και τον αέρα».

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=JEw5BNH24Do

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE