Ελληνικό ΥΠΕΞ: Η Τουρκία έχει χάσει το μέτρο

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Η Τουρκία έχει χάσει το μέτρο

Σε οξείς τόνους, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας απαντά, δια του Εκπροσώπου του, Αλέξανδρου Γεννηματά, στους ισχυρισμούς του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας για το θέμα των Ιμίων.



Σε δήλωσή του, ο κ. Γεννηματάς αναφέρει ότι «η Τουρκία, μαζί με το μέτρο, έχει χάσει και τον κοινό νου. Εκτός από το να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει ούτε γεωγραφία».

Σημειώνεται ότι, σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών διατύπωσε, μεταξύ άλλων, τον ισχυρισμό ότι τα Ίμια ανήκουν στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE