Αποκαλυπτικός ο Θεοφίλου: «Γι’ αυτόν έφυγα από τον Απόλλωνα…»

Αποκαλυπτικός ο Θεοφίλου: «Γι’ αυτόν έφυγα από τον Απόλλωνα…»

Ο Κρίστης Θεοφίλου στην συνέντευξη του, στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου, “Όλα Μάλε”, στον Super Sport Fm (104.0), αποκάλυψε για ποιον προπονητή αναγκάστηκε να φύγει από τον Απόλλωνα.

Δείτε τι δήλωσε ο Θεοφίλου:

«Ο λόγος που έφυγα ήταν ο προπονητής, ήταν ο Κρισμάρεβιτς. Πήραμε το Κύπελλο και έφυγα. Εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα και να τελειώσω εκεί την καριέρα μου αλλά δεν με ήθελε ο προπονητής. Παίζαμε τελικό Κυπέλλου στο ΓΣΖ με το ΑΠΟΕΛ και κερδίσαμε 2-1. Εγώ είτε παίζω, είτε δεν παίζω εκδηλώνομαι. Έγινε κάτι και σηκώθηκα και κλώτσησα ένα μπουκάλι. Του έμεινε εμμονή ότι δημιουργώ προβλήματα. Πήγα στην ΑΕΚ και μετά από ένα χρόνο επέστρεψα. Έφυγα γιατί πάλι ο προπονητής, ένας Σκωτσέζος δεν με είχε στα πλάνα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE