Θέματα ασφάλειας και σταθερότητας για Ευρώπη και Μέση Ανατολή στην ατζέντα των ΥΠΕΞ ΕΕ στη Σόφια

Θέματα ασφάλειας και σταθερότητας για Ευρώπη και Μέση Ανατολή στην ατζέντα των ΥΠΕΞ ΕΕ στη Σόφια

Θέματα ασφάλειας και σταθερότητας για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, κατά την `Ατυπη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ (Gymnich) στη Σόφια, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, στην οποία την Κύπρο θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Η συζήτηση για τα θέματα αυτά θα γίνει την Παρασκευή το πρωί και σε αυτήν έχουν προσκληθεί να παραστούν και οι Υπουργοί Εξωτερικών των υποψηφίων χωρών, περιλαμβανομένης της Τουρκίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε το ΓΤΠ,  η ημερήσια διάταξη της συνόδου περιλαμβάνει επίσης συζήτηση για τη Συρία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Κορεάτικη Χερσόνησο.

Ο κ. Κασουλίδης αναχωρεί για τη Σόφια σήμερα. Η `Ατυπη Σύνοδος (Gymnich) πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο στην έδρα της εκάστοτε Προεδρίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE