Γεννητούρια στο ΣΙΓΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεννητούρια στο ΣΙΓΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαρές έχουν στο ΣΙΓΜΑ, μιας και ένα κοριτσάκι έφερε ευτυχία στους διαδρόμους του συγκροτήματος. 

Η Μαριάννα Φεσσά, η υπεύθυνη Marketing και Δημοσίων Σχέσων του ΣΙΓΜΑ την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline νονά της νεογέννητης θα είναι η Γεωργία Τουτουντζιάν, φίλη και συνάδελφος στο ΣΙΓΜΑ της Μαριάννας Φεσσά. 

Όπως έγραψε η Γεωργία Τουτουντζιάν στα social media για το χαρμόσυνο γεγονός: "Το ροζ δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου χρώμα, σήμερα όμως το λάτρεψα!

Καλωσόρισες μικρή μας Πριγκίπισσα".

 

Η Μαριάννα Φεσσά λίγο πριν γεννήσει ποζάρει στον φακό με την φίλη της και τον Χρύσανθο Τσουρούλλη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE