Aποχώρησε από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας!

Aποχώρησε από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας!

Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ιωάννου από το Δ.Σ της εταιρείας καθώς θα αναλάβει το Υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τον Κωνσταντίνο Ιωάννου για την προσφορά του προς τον ΑΠΟΕΛ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Ιωάννου μετείχε σήμερα για τελευταία φορά στην εβδομαδιαία συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και αποχώρησε αφού πλέον θα αναλάβει το δύσκολο έργο του Υπουργού Υγείας.

Ο ακέραιος χαρακτήρας του, οι γνώσεις του και η διάθεση του να συνεισφέρει στα κοινά είναι τα καλύτερα εχέγγυα για την προσπάθεια που θα καταβάλει.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.