ΛΕΜΕΣΟΣ: Ηρωική ενέργεια αστυνομικού - Έπεσε στα παγωμένα νερά για να σώσει 34χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ηρωική ενέργεια αστυνομικού - Έπεσε στα παγωμένα νερά για να σώσει 34χρονη

Από βέβαιο πνιγμό σώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/02) 34χρονη Κύπρια κολυμβήτρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν 34χρονη ενώ κολυμπούσε στην περιοχή του "Ατλάντικα", φώναζε βοήθεια.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν άμεσα τον αξιωματικό υπηρεσίας της ΑΔΕ Λεμεσού και αμέσως κλήθηκε η Λιμενική.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η 34χρονη χειμερινή κολυμβήτρια βρισκόταν κοντά στους κυματοθραύστες και σε κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω υποθερμίας.

Στο σημείο μετέβη και αστυνομικός της Γερμασόγειας όπου μέχρι να φτάσει η Λιμενική, βούτηξε με θάρρος στα παγωμένα νερά και ανέσυρε την 34χρονη γυναίκα.

Η 34χρονη αλλά και ο αστυνομικός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

Ι.Μ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE