Oι προτάσεις ΑΕΚ και Ολυμπιακού για το Κύπελλο της επόμενης χρονιάς!

Oι προτάσεις ΑΕΚ και Ολυμπιακού για το Κύπελλο της επόμενης χρονιάς!

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη Τρίτη, θα είναι οι προτάσεις για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου της επόμενης περιόδου.

Τρεις ομάδες έχουν στείλει τις προτάσεις τους ο οποίες γνωστοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες ΠΑΕ. Πρόκειται για την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα.

Η ΑΕΚ προτείνει οι ομάδες που θα παίρνουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μην αγωνίζονται στο κύπελλο μέχρι τη φάση των «16» και ζητεί να καταργηθεί η φάση των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός προτείνει οι ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες οκτώ θέσεις της Super League να μπαίνουν στο κύπελλο από την τρίτη φάση. Στη δεύτερη να μπαίνουν οι ομάδες στις θέσεις 9-16, ενώ η πρώτη φάση να γίνει σε ομίλους με ομάδες μόνο της Football League.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης προτείνει να καταργηθούν οι όμιλοι και να γίνονται μονοί αγώνες μέχρι την ημιτελική φάση στις έδρες των ομάδων της Football League. Διπλοί αγώνες να γίνονται μόνο στου ημιτελικούς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.