Παραμένει χιονισμένο το Τροόδος – Ελκυστικός προορισμός για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραμένει χιονισμένο το Τροόδος – Ελκυστικός προορισμός για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι προ των πυλών, και το Τροόδος είναι ακόμη ‘ντυμένο’ στα λευκά και περιμένει τους εκδρομείς.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και το χιόνι στο Τροόδος παραμένει εκεί.

Από το Σάββατο 17/2, ή ακόμη και από την προηγούμενη ημέρα, αρκετοί πολίτες θα ξεκινήσουν τα ταξίδια αναψυχής τους ενόψει της Καθαράς Δευτέρας.

Πάντως, το Τρόοδος σίγουρα θα έχει την τιμητική του σ’ αυτό το τριήμερο.

 

Δείτε περισσότερες εικόνες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE