Θα τους τα πιάσει χοντρά…

Θα τους τα πιάσει χοντρά…

Η ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα, όχι μόνο έβαλε τα δυο παπούτσια της Ομόνοιας σε ένα παπούτσι, αλλά θα περιμένει και δυνατή είσπραξη την προσεχή Τετάρτη στον επαναληπτικό του Μακαρείου Σταδίου. 

Επειδή… μπήκε στη στενή το «τριφύλλι», ύστερα από τη χθεσινή ήττα με 3-2 στο ΓΣΠ, θα τρέξουν πολλοί Ομονοιάτες να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους, για να την βοηθήσουν να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. 

Ο Καραβίδας είτε προκριθεί, είτε αποκλειστεί η Δόξα, θα κρατήσει το χρήμα που θα μπει στα ταμεία, από τα εισιτήρια που θα κόψει οι οπαδοί του τριφυλλιού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE